Tinekez » Eten en Drinken
Artikelen 1 - 10 van 10 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

Indrapura in Driebergen: Een feest voor (niet-)vegetariërs recensie

Indrapura in Driebergen: Een feest voor (niet-)vegetariërs

Uit eten gaan heeft voor de meeste mensen iets feestelijks. Je hebt wat te vieren, bent gezellig met vrienden of familie en eet een maaltijd die uitgebreider, smakelijker, anders is dan thuis. Helaas… Horeca, 10-05-2012
Jasmijn & ik: hemelse namen in multicultureel Lombok recensie

Jasmijn & ik: hemelse namen in multicultureel Lombok

'Tevreden boeddhabuikjes', 'Os in hemelse zachtheid' en 'Nest van snelle alen'. Alleen al het lezen van de menukaart van Jasmijn & ik brengt je in hemelse Aziatische sferen. De gerechten maken de belo… Horeca, 10-05-2012
Restaurant Djakarta in Utrecht: een warm Indonesisch bad recensie

Restaurant Djakarta in Utrecht: een warm Indonesisch bad

Het staat al decennia lang tegenover de Utrechtse Stadsschouwburg klanten te lokken. Het interieur oogt alsof het sinds de opening niet meer is vernieuwd. Is dat erg? Welnee, je weet als klant tenmins… Horeca, 10-05-2012
Restaurant Ginger in Maastricht: een Bourgondische Aziaat recensie

Restaurant Ginger in Maastricht: een Bourgondische Aziaat

In de zuidelijkste en meest Bourgondische stad van Nederland moet je als restaurateur wel wat in je mars hebben, wil je de concurrentie aankunnen. Hoe zit dat met het Maastrichtse Ginger, een Aziatisc… Horeca, 10-05-2012
Restaurant The Raffles: Tempo Doeloe over de grenzen recensie

Restaurant The Raffles: Tempo Doeloe over de grenzen

Tussen het grote aanbod aan Indonesische restaurants in de 'Weduwe van Indië' Den Haag houdt The Raffles moedig stand. De keuken is er West-Javaans aan de basis, maar met invloeden uit de rest van de… Horeca, 10-05-2012
Restaurant Umami: Aziatisch antwoord op de Hollandse crisis recensie

Restaurant Umami: Aziatisch antwoord op de Hollandse crisis

Nederlanders zijn somber over de economie en hun eigen portemonnee. Kunnen we nog wel uit eten? Restaurantketen Umami heeft daar een antwoord op: het eten is er bijna goedkoop. Maar is het ook de moei… Horeca, 07-01-2013
Rijstevlaai uit Wallonië: net even anders en altijd lekker

Rijstevlaai uit Wallonië: net even anders en altijd lekker

Vlaai is een van de bekendste streekspecialiteiten uit Limburg. Vroeger moest je er ook voor naar Limburg afreizen, tegenwoordig kun je vruchtenvlaai en rijstevlaai in elke Nederlandse plaats van enig… Producten, 06-11-2010
Sari Djawa in Alphen: van goed eten en bedrieglijke wijn recensie

Sari Djawa in Alphen: van goed eten en bedrieglijke wijn

De ligging en locatie van Indonesisch restaurant Sari Djawa zijn schitterend: aan het water in een historische graanmolen. Ook het eten is uitstekend en op de bediening is niets aan te merken. Het eni… Horeca, 13-05-2009
Toko aan zee in Zandvoort recensie

Toko aan zee in Zandvoort

Is het hoogseizoen voorbij, dan wijken zonaanbidders uit naar elders en wordt de kust weer bij uitstek de plek voor liefhebbers van rustige strandwandelingen. In Zandvoort aan Zee kun je na afloop Ind… Horeca, 13-05-2009
Toko Boemboe Bali in Monnickendam: de vlammen slaan uit! recensie

Toko Boemboe Bali in Monnickendam: de vlammen slaan uit!

Aan de historische haven van Monnickendam is tussen de vele toeristische restaurants, met hun terrassen aan het water, een kleine Indonesische toko gevestigd: Boemboe Bali. Bescheiden van omvang en be… Horeca, 11-05-2012